Kartonnen meubelen

Inrichting met kartonnen meubelen voor verkoop van de woning.

Inrichting met kartonnen meubelen voor verkoop van de woning.

Inrichting voor jouw te verkopen woning voor ieder budget.

Door de combinatie makelaars en woningpresentaties weten wij hoe belangrijk het is om jouw woning goed in de markt te zetten. Dit doen wij met de best haalbare presentatie, welke wij tot stand laten komen middels styling, inrichting van leegstaande woningen, (360 graden) foto’s, video, plattegronden en NEN2580 metingen.

Leegstaande woning verkopen?
Leegstaande woningen richten wij grotendeels in met kartonnen meubelen die niet van echt te onderscheiden zijn. Een lege woning verkoopt minder goed. Kijkers kunnen op de foto’s en tijdens de bezichtiging de ruimtes in de woning niet visualiseren. Kartonnen meubelen eerst zien en voelen? Dat kan, bezoek vrijblijvend onze showroom en ontvang direct meer informatie.

Ook deze slimme tool inzetten bij de verkoop van jouw woning?

Als woningverkoper wil je zo veel mogelijk potentiële kopers enthousiasmeren voor jouw woning. Een woningzoeker begint de zoektocht naar een nieuw huis op internet en met slechts één muisklik wordt bepaald of jouw woning in aanmerking komt voor een bezichtiging. Een goede fotopresentatie op woningaanbod sites is dan ook de start voor een succesvolle verkoop maar de kijker wil meer…

Op het moment dat kijkers jouw woning komen bezichtigen willen zij een goed beeld krijgen hoe ze hun nieuwe ‘Welkom thuis!’ kunnen creëren. Lege ruimtes lijken kleiner en zijn vaak lastig in te schatten en gedateerde woningen spreken nou eenmaal niet tot de verbeelding. Kortom, kijkers kunnen zich geen voorstelling maken van alle mogelijkheden die jouw woning te bieden heeft. Visualisatie, ruimtebeleving en sfeer zijn dan ook een belangrijke factor in het aankoopproces. 

Wij willen potentiële kopers alle pluspunten van jouw woning laten zien, tijdens een bezichtiging of Open Huis, maar daar niet te veel geld in investeren; Karin de Jong woningpresentaties biedt hiervoor de perfecte oplossing!

Inrichting met kartonnen meubelen voor verkoop van de woning.

Inrichting met kartonnen meubelen voor verkoop van de woning.

Wij richten jouw gehele woning in met het CUBIQZ concept. Deze bestaat uit lichtgewicht kartonnen meubels waarmee je tijdelijk een lege woning of (kantoor) ruimte kunt inrichten. De kartonnen modules worden voorzien van fotoprints en stoffen hoezen en zijn daardoor bijna niet van echt te onderscheiden!

10 redenen om voor mij als stylist en de kartonnen meubelen te kiezen:

  1. Wij leveren een compleet inrichtingsconcept voor woningen en kantoren; keukens, woon-, slaapkamer-, en kantoorinrichting van karton.
  2. Goedkope aanschafprijs en daardoor de meest voordelige manier om een woning verkoopklaar te maken.
  3. Lege woningen worden in een handomdraai omgetoverd tot compleet ingerichte woonruimtes en woningen met een gedateerde keuken of -meubilair kunnen op deze manier eenvoudig gerestyled worden.
  4. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Binnen 3-4 werkdagen wordt de bestelling geleverd.
  5. Een complete woninginrichting past in de kofferbak van een standaard gezinsauto (afm. pakket 120 x 102 x 16 cm) dus dezelfde dag staan wij nog bij jou op de stoep!
  6. Maak de bezichtiging persoonlijker en geef de kijker de kans om alle mogelijkheden van de ruimtes te beleven. Met de lichtgewicht kartonnen meubels kan de kijker naar hartenlust experimenteren met de meubelopstellingen.
  7. Wij leveren de kartonnen modules. Hier betaal je een vast voor afgesproken bedrag voor. Voor de gehele periode tot de woning verkocht is.
  8. De producten zijn bedoeld als decormeubel maar zijn, door het gebruik van stevig karton, verstevigingskruizen en ‘don’t sit bordjes’, geschikt voor het plaatsen van accessoires, én veilig in gebruik mocht er onverhoopt toch iemand plaatsnemen.

Bewaren