Full service

Complete vastgoedpresentatie voor een snellere verkoop!3

Neemt alle zorgen uit handen. De kans naar de volgende stap in je leven wordt vergroot. Je hoeft niet meer wakker te liggen waarom er geen kijkers komen. De vraagprijs hoeft niet verlaagt te worden. Door voor de complete vastgoedstyling te kiezen weet je zeker dat je er voldoende aan gedaan hebt je woning goed en snel te verkopen.

– Wij doen de styling van de volledige woning, potentiële kopers kunnen de ruimte dan goed visualiseren
– Eventuele aanvulling in accessoires en meubelen worden verzorgt.

– Wij richten leegstaande woningen in met kartonnen meubelen. Deze kun je zien en voelen in onze showroom op afspraak.
– Je ontvangt een handige lijst met standaard to do punten om elke bezichtiging te laten slagen
– Indien nodig leveren wij plattegronden aan om de ranking in Funda te verhogen
-Extra: vul de styling en inrichting aan met een professionele fotoreportage van de woning. Deze kan ingezet worden voor de brochure en op internet. Als vastgoedstylist met woningfotografie op zak weten het perfecte plaatje te schieten in elke ruimte.

19

Kartonnen bed

Wat onze klanten zeggen:
Erna, Gouda, verkoopstyling.
‘Nadat ons huis eerst een jaar te koop heeft gestaan (was een praktijkruimte) hebben we het uit de verkoop gehaald. Daarna eigenlijk grotendeels gestript, geverfd, nieuw klik pvc, combiketel etc.. Daarna heeft Karin het geweldig ingericht met grotendeels kartonnen meubelen, waarvan de stoelen en banken met hoezen. We moesten de mensen echt zeggen niet erop te gaan zitten, zo echt lijkt het. Iedereen die kwam kijken kon nu goed zien hoe ze het in zouden kunnen gaan richten. Ziet er echt uit als een woonhuis nu, compleet met slaapkamers, lampjes, kussentjes etc. Vanaf dat het op Funda is gezet (heeft Karin trouwens ook de foto’s voor gemaakt) is er grote belangstelling voor geweest, met de open dag een paar dagen daarna 35 kijkers. Het huis is nu verkocht, 6 weken nadat het weer in de verkoop is gebracht. Absoluut ook zeker door de styling van Karin. Bedankt.’

Vanessa, Bleiswijk, verkoopstyling.
‘Karin heeft mijn huis onder handen genomen om de verkoop van het huis te stimuleren. Het was een compleet ander gezicht. Dankje Karin.’

Wat kun je verwachten?
Dat je met de best haalbare presentatie er alles aan doet om je woning de nummer één status in de markt zet. Er potentiële kopers een bezichtiging inplannen. Je niet de vraagprijs hoeft te verlagen met duizenden euro’s. Dat je er alles aan gedaan hebt een snelle verkoop te realiseren. Je sneller de volgende stap kan maken naar de droomwoning waar je naar uitkijkt.

Na verkoopstyling Eendendreef 48 246

Na styling

IMG_1859

Voor styling

Wat is de investering om jou volgende stap te kunnen zetten en je woning te verkopen?

Omdat elke woning en situatie anders is maken wij graag kennis in een vrijblijvend gesprek. Op basis hiervan ontvang je een op maat gemaakte offerte voor de best haalbare presentatie.

Vul vrijblijvend onderstaand contact formulier in voor meer informatie of voor het maken van een afspraak:

Vastgoedstyling full service

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren