Woningpresentatie

Styling van jouw te verkopen woning voor ieder budget. Bij elke woning die Karin de Jong makelaars in de verkoop krijgt zit het onderstaande adviesplan inbegrepen.

Door de combinatie makelaars en woningpresentaties weten wij hoe belangrijk het is om jouw woning goed in de markt te zetten. Dit doen wij met de best haalbare presentatie, welke wij tot stand laten komen middels styling, inrichting van leegstaande woningen, (360 graden) foto’s, video, plattegronden en NEN2580 metingen.

Waarom komen er geen kijkers naar mijn huis?
Waarom staat mijn huis al meer dan 6 maanden te koop?
Ik wil zo graag naar een andere woning, maar de verkoop lukt niet!
Ik ben toe aan een volgende stap!
Wat kan ik doen om de verkoop te versnellen?
Doe ik wel genoeg om mijn huis te verkopen?
Is de prijs wel goed, moet ik verlagen?
Wat als ik een restschuld overhoudt?
Mijn woning staat leeg en de verkoop lukt niet!
Herken je dit?

Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden van jouw woning.

Bij elke woning die Karin de Jong makelaars in de verkoop krijgt zit het adviesplan inbegrepen. Woon je niet in de provincie Zuid-Holland dan zijn er twee mogelijkheden in styling voor de verkoop van je woning:

2

Zelf je woning presenteren met behulp van een compleet adviesplan.

Zelf aan de slag met een compleet vastgoed adviesplan. Omdat elke woning andere aandachtspunten heeft voor de presentatie komen wij bij je langs. Bespreken wij kort alle punten waarna je een uitgebreide to do list ontvangt per mail.  Meer informatie.

3

Complete styling voor een snellere verkoop!
Hierin nemen wij alles uit handen. we zorgen ervoor dat de woning optimaal gepresenteerd wordt. Jouw woning komt op een voetstuk in het aanbod. De styling, fotografie en de plattegronden. Meer informatie

Bewaren