Referentie

Benieuwd naar onze referenties? Heb je een ervaring met Karin de Jong makelaars & woningpresentaties? Lees ze hieronder (nieuwste staat onderaan)

Tevens houden wij onze beoordelingen bij op de website ‘Wie is de beste makelaar’. Door hier te klikken kun je onze beoordelingen lezen of zelf één schrijven.

16 Comments

 1. W. Rewti

  Onze ervaring is meer dan positief, veel makelaars mee gemaakt, maar deze steekt er met kop en schouders bovenuit. Ze is een perfecte relatiebeheerder en zeer klantgericht, bijna 24 uur per dag bereikbaar, waar vindt je dat nog? wij hebben de samenwerking als zeer positief ervaren

 2. SC Kleuver

  Karin is een fijne makelaar om mee te werken, voor beide partijen goed! OOk voor de kopende partij zeer vriendelijk. Goed bereikbaar, Regeld echt alles goed en op tijd. Super blij met onze keuze voor Karin!!

 3. Marian

  Vorig jaar heeft Karin ons geholpen met ons oude huis verkopen en ons nieuwe huis te kopen. Mochten wij ooit weer willen verhuizen gaan wij zeker weer voor Karin.
  Marian van Asselt

 4. Patrick van der Schoor

  Ook in de huidige markt heeft Karin haar toegevoegde waarde bewezen. Ze gaf goede tips, heeft alles goed begeleid en is zelfs met ons mee geweest naar Brabant in onze zoektocht naar een nieuwe woning.

 5. Nicole

  Hele fijne makelaar met persoonlijke benadering en passie voor haar werk. Laagdrempelig, professioneel, komt afspraken na, makkelijk te benaderen, en goede adviezen.

 6. Moniek Jethoe

  Erg goed. Karin reageert altijd snel, wat ik erg fijn vind en je wordt overal van op de hoogte gebracht. Ik vond de samenwerking erg fijn.

 7. Brigitte Verbeek

  Ik vond onze samenwerking fantastisch. Van het begin tot einde is alles heel vlotjes gegaan. Je hield mij constant met alles op de hoogte. Ben heel blij dat ik jou als makelaar heb genomen. Je bent echt een aanrader!!!

 8. Ellen Beumer

  Ik ben meer als tevreden over Karin de Jong. Haar inzet vindt ik top,en qua handelen SUPER NOOIT was haar iets teveel! Zal haar zeker aanbevelen bij vrienden en familie 🤗🤗

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *