Over ons

Wie zijn wij?
Karin de Jong makelaars & woningpresentaties is 1 januari 2013 opgericht als Young4Styling door Karin de Jong. Tijdens de eerste jaren richtte wij ons volledig op vastgoedstyling en interieurstyling. In loop der jaren zijn de werkzaamheden van Young4Styling veranderd en heten wij sinds 1 juli 2018 ‘Karin de Jong makelaars & woningpresentaties’. Door onze start als vastgoedstyling onderneming weten wij als geen ander hoe belangrijk het is voor de verkoop van je woning om deze goed in de markt te zetten met de best haalbare presentatie. Dit doen wij door middel van styling, (3600)foto’s, video, brochure, flyers, advertenties, internetvermelding, vermelding op de bekende verkoopsites en Social Media. Wij willen je graag helpen met de verkoop van jouw woning middels deze tools, zodat ook jouw woning snel verkocht is voor een goede prijs zonder prijsverlagingen. Want waarom wel de vraagprijs verlagen met duizenden euro’s terwijl de best haalbare presentatie vele malen goedkoper is? Wij zijn aangesloten bij VBO makelaar, SCVM, NRVT en BNS Crisp.

Karin de Jong?
Karin is een geboren en getogen Bleiswijkse met passie voor alles wat met wonen te maken heeft. Met haar partner, twee kinderen en een eigen bedrijf is zij een drukke tante. Karin is de afgelopen jaren steeds op zoek geweest naar nieuwe uitdagingen op zakelijk gebied. Zo is de combinatie van makelaar en vastgoedstyling ontstaan. Karin: ‘Naar mijn mening zijn dit twee takken van sport die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Ze versterken elkaar.’ In september 2013 is met haar als initiatiefnemer, samen met Jan Houweling (Architectenbureau Houweling) Woonevent Lansingerland van de grond gekomen. De woonbeurs voor Lansingerland. Karin is een doelgerichte doorzetter, houd van aanpakken, behulpzaam, trouw en blijf zich ontwikkelen.

Om haar kennis te professionaliseren heeft ze naast interieurstyling en binnenhuisarchitectuur diverse opleidingen en cursussen gevolgd, o.a.; House of KIKI vastgoedstyling, woningfotografie, NEN2580 metingen, Floorplanner plattegronden en de opleiding makelaar/taxateur woningen via VBO Makelaar. Ze zorgt voor bijscholing en is op de hoogte van nieuws op de markt.