Verkoop

Karin de Jong is een unieke combinatie van makelaar en woningpresentaties in één.
Wij zijn in staat ervoor te zorgen dat jouw woning snel en goed in de verkoop staat. Jouw voordelen? Eén aanspreekpunt, korte lijnen, snel schakelen en de hoogst mogelijke opbrengst realiseren door altijd de best haalbare presentatie van jouw woning!

Door onze jarenlange ervaring in woningpresentaties weten wij hoe belangrijk het is om jouw woning goed in de markt te zetten. Dit doen wij dan ook met de best haalbare presentatie van jouw woning. Een woningpresentatie omvat onder andere styling, woninginrichting, (360graden) foto’s, video, plattegronden en een professionele woningbrochure. Daarnaast worden diverse on- en offline marketingtools zoals flyers, nieuwsbrieven, woningmagazines, advertenties en Social Media ingezet om jouw woning te promoten.

Verhuisplannen?
Vraag nu een GRATIS waardebepaling aan! 

Wij kunnen jou als makelaar volledig ontzorgen. Het grootste voordeel is dat wij de woning snel online kunnen presenteren met de minste overlast. Slechts één afspraak voor de styling, woningopname, plattegronden en het maken van de professionele (360graden) foto’s en video. Om onze kennis te blijven professionaliseren zorgen wij regelmatig voor bijscholing en zijn wij op de hoogte van nieuws uit de markt, zowel op styling als op woningmarkt gebied. Wij zijn aangesloten bij DIVA Makelaars, lid van branchevereniging VBO Makelaar en branchevereniging BNS Crisp stylisten.

DIVA Makelaars is landelijk werkzaam en lokaal gespecialiseerd. Wij hebben als werkgebied regio Zoetermeer, Bleiswijk en omgeving. Wil je meer weten over wat wij voor jouw kunnen betekenen bij de aan- of verkoop van jouw woning? Of wil je graag de waarde weten van jouw woning?

Bel dan (06) 124 24 573 of stuur een e-mail naar mail@karindejongmakelaars.nl voor een vrijblijvend adviesgesprek.  Klik hier voor meer informatie over DIVA Makelaars.

*Tot en met 31-03-2021 ben ik aangesloten bij DIVA makelaars daarna ga ik zelfstandig verder onder de naam Karin de Jong makelaars. Alle diensten blijven zoals u gewend bent. Ik blijf aangesloten bij Branchevereniging VBO, SCVM en NVRT. Binnenkort wordt de uitstraling van de website geprofessionaliseerd waardoor het mogelijk is dat deze even ‘uit de lucht’ is.