Makelaar

Karin de Jong DIVA makelaars is een unieke combinatie van makelaars & woningpresentaties in één.
Wij kunnen jou bij staan en adviseren bij de aan- en verkoop van jouw woning.

*Tot en met 31-03-2021 ben ik aangesloten bij DIVA makelaars daarna ga ik zelfstandig verder onder de naam Karin de Jong makelaars. Alle diensten blijven zoals u gewend bent. Ik blijf aangesloten bij Branchevereniging VBO, SCVM en NRVT. Binnenkort wordt de uitstraling van de website geprofessionaliseerd waardoor het mogelijk is dat deze even ‘uit de lucht’ is. 

Karin de Jong makelaars is aangesloten bij VBO, vereniging van makelaars e taxateurs. Een actieve brancheorganisatie met ruim 1.200 betrokken ondernemers. Om lid te zijn van VBO, moet je als makelaar en/of taxateur in het bezit zijn van de juiste papieren, je kennis permanent op peil houden en uiteraard gecertificeerd zijn. Dankzij meerdere kennisbijeenkomsten in het jaar en verplichte Permanente Educatie blijven we up-to-date van de vastgoed- en woningmarkt. Zodat we onze klanten de kwaliteit en dienstverlening kunnen bieden die zij verwachten. VBO leden beschikken over een database met historische en actuele woninginformatie. Deze informatie zorgt ervoor dat een VBO makelaar en/of taxateur u van goed advies kan voorzien, deze kan onderbouwen en sterker staat in de onderhandeling.

U kunt ervan uitgaan dat uw VBO-makelaar/taxateur deskundig is en zich als een goed opdrachtnemer gedraagt. Denk hierbij aan het opmaken van een correcte verkoopadvertentie, het ontvangen van potentiële kopers, het voeren van gedegen onderhandelingen en het wijzen op bepaalde risico’s. Heeft u onverhoopt toch een klacht of is er een geschil ontstaan tussen u en uw makelaar/taxateur? Dan kunt u terecht bij de onafhankelijke Geschillencommissie Makelaardij (SGC) en het onafhankelijke Tuchtcollege Makelaardij Nederland (TMCNL). Daarnaast zijn VBO-leden verplicht om zich te verzekeren tegen schade door beroepsfouten. Dit is ook in uw belang.

Meer weten over VBO? Ga naar www.vbomakelaar.nl

Samen sterker. Daar gaan wij voor.

Bewaren

Bewaren