Psssst ik wil jou iets verklappen!

Na een paar jaar als interieur- en vastgoedstylist gewerkt te hebben, moet ik keuzes gaan maken. In het laatste half jaar van 2016 zijn er kansen op mijn pad gekomen. Door het genereren van meer werk als vastgoedstylist (het inrichten, stylen, fotograferen, plattegronden maken en inmeten voor de verkoop van een woning), ben ik op een punt gekomen dat het te druk is geworden. Naast het zorgen voor mijn lieve gezin natuurlijk. Ik ben er achter gekomen dat mijn hart ligt bij het zo snel mogelijk verkopen van woningen voor de hoogst haalbare prijs door middel van een goede presentatie. Het geen nu niet meer te combineren is met interieurstyling. Dit houdt in geen inrichting en adviezen meer geven om een woning naar wens en smaak van mijn opdrachtgever te realiseren. Met het geven van workshops moodboard maken stop ik ook. Maar wat blijf ik wel doen?

In 2017 ga ik me volledig focussen op het volledige verkooptraject. Sinds afgelopen september ben ik werkzaam als assistent bij opdrachtgever DIVA Makelaars in Den Haag vh RE/MAX. Daar wordt mij de kans geboden om mee te draaien in het verkooptraject van woningen. Naast mijn huidige kennis van het stylen, fotograferen/video, inmeten en plattegronden maken doe ik ervaring op als makelaar. Als logische stap hierop start ik in februari 2017 met de opleiding makelaardij. Zo kan ik het verkooptraject van A tot Z en nog een stapje verder met een compleet presentatiepakket verzorgen.

Ik ga er tegenaan in 2017! Spreek ik jou snel een keer?

Lieve groet, Karin de Jong

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.