Makelaar en vastgoedstylist in één…

De combinatie voor jou om je huis tegen de beste prijs te verkopen! Na een paar jaar als interieur- en vastgoedstylist gewerkt te hebben ben ik erachter gekomen wat ik het leukst vind: de verkoop van een woning door onder andere de inzet van mijn diensten als stylist.

Mei jongstleden heb ik besloten dat ik mijn diensten als vastgoedstylist voornamelijk wil gaan inzetten voor de woningen die ik zelf ga verkopen. Ik word zelf makelaar. En ben vervolgens gestart als assistent makelaar in Den Haag bij DIVA Makelaars. Naast de styling en inrichting van de woning voor de verkoop, het fotograferen (foto’s, 360o foto’s en video), het inmeten en plattegronden maken doe ik daar ervaring op als makelaar. Met de ervaring als stylist die ik heb en de ervaring die ik als assistent opdoe, wil ik ook mijn makelaarsdiploma halen. Hier wordt momenteel hard aan gewerkt. Dit jaar sluit ik mij aan bij VBO Makelaar en ga ik starten als makelaar en vastgoedstylist in één, onder de naam Young4Sale Makelaars I Welkom thuis! Young4Styling 2.0 zeg maar. Wat ik ga doen is NIEUW in Bleiswijk en Zoetermeer: de gehele woningpresentatie en verkoop in eigen beheer. Wat betekend dat voor jou? Eén aanspreekpunt, korte lijnen, snel schakelen door (na akkoord) in één bezoek de volledige opname zelf te kunnen doen en het belangrijkste om de hoogst haalbare opbrengst te kunnen realiseren, ALTIJD de best haalbare presentatie van je woning!

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt naar wat ik voor jou kan betekenen? Dan moet je toch echt nog even wachten op de lancering dit jaar…Wil je wel alvast meer informatie omdat je later dit jaar pas wil verkopen? Of wil je een kop koffie met mij drinken? Stuur dan een vrijblijvende mail naar info@young4styling.nl of bel naar (06) 124 24 573.

Met een gestylde groet, Karin de Jong

One Comment

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.