Landelijke OpenHuizenDag…

open-huis-557x370Vandaag wil ik voor jou tips op een rijtje zetten, die iedereen voor elke bezichtiging zou moeten doen. En ja misschien zal je de meeste tips al wel weten. Maar doe je het? Loop ze punt voor punt eens door en zorg dat je er klaar voor bent zaterdag. Het kan zeker het verschil maken. Ook dit hoort bij vastgoedstyling. Algemene tips die op bijna elke woning van toepassing zijn. Maar bij het stylen van vastgoed voor de verkoop komt veel meer kijken. Weet jij wat je moet doen? Hoe je jouw woning moet presenteren dat de ruimten in de woning benadrukt worden en niet jouw specifieke woonstijl? Dat jou kijkers in een showroom terecht komen, dat ze direct zien wat de pluspunten van jouw woning zijn? Kijk eens op mijn website bij vastgoedstyling. In mijn gratis product geef ik al een paar tips weg en met het advies ga je zelf kei hard aan de slag met het stylen van je woning. Met de Full Service hoef je helemaal niets te doen. Na een gratis offerte neem ik alles uit handen en heb je direct een mooie fotoreportage van jouw gestylde woning.

Weer even terug waar ik was gebleven. De algemene tips. Dat zijn:

In elke ruimte de gordijnen volledig open, mensen willen namelijk naar binnen kunnen ‘gluren’.

Al het sanitair, toilet, badkamer, keuken moet blinken, ook de kranen. Hoe fijn is het om als kijker in één keer te kunnen zien dat de woning schoon en onderhouden is. Want die indruk wek je.

Hang schone handdoeken en theedoek op. Vergeet het net gewassen beddengoed niet strak op te maken. Bij binnenkomst in de slaapkamer is het toch fijn om de geur te ruiken van wasverzachter.

Leg alle persoonlijke spullen even in een kastje tezamen met tijdschriften en papieren. En die tandenborstel van jou zet die ook maar even in een kastje.

Is je huisdier bij de buren?

Het welkom: Kan de kijker zijn auto voor de deur parkeren? Zijn de vuilcontainers uit het zicht? Kan de kijker zijn jas op de kapstok hangen? Maak deze leger ook al wordt er geen gebruik van gemaakt. En vergeet de tuin niet, vegen, onkruid weg, maak je zitje gezellig. Haal oude planten weg. Het wordt mooi weer dus grote kans dat de kijkers, jouw potentiële kopers echt wel even de tuin in gaan.

En doe je de rondleiding zelf? Geef de kijkers de indruk dat ze rustig rond kunnen kijken, blijf zelf op de achtergrond. Ze moeten vrij rond kunnen lopen.

Ik wens je heel veel succes en de juiste kijker!

Een gestylde groet, Karin de Jong Young4Styling.nl

Bewaren

Bewaren

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.