Referenties

Heb je iets te vertellen over Young4Styling of Young4Sale? Plaats onderaan deze pagina je bericht.

15 Comments

 1. Nienke

  Ontwerp en aanleg voortuin:
  Karin heeft onze voortuin gedaan en de achtertuin volgt dit voorjaar! We zijn heel tevreden over het resultaat! Het brainstormen met Karin is erg leuk, zij heeft in het ontwerp alles verwerkt wat we leuk vonden en kwam zelf ook met leuke dingen waar wij niet op waren gekomen! Een goede keus!!

 2. Ilona

  Ontwerp en styling verrassing:
  top gedaan, de verassing is supergoed gelukt! de samenwerking is zeer goed bevallen! van te voren op meten, zeer professioneel opgepakt oa met foto’s maken van de ruimte, alle wensen verwerkt, de uitgewerkte schetsen, maar ook het meedenken met het geheimhouden 😉 grote klasse! dankzij jou is de verassing een succes geworden! dank je wel!

 3. Ellen

  Advies woonkamer:
  Hoi Karin, wat een onwijs leuke site. Super bedankt voor je adviezen, we gaan op zoek naar iets mooi’s. Heel succes met je verdere opleidingen. Groetjes Ellen.

 4. Mark

  Ontwerp verbouwing/inrichting:
  Karin heeft voor onze verbouwing prachtig mooie interieur tekeningen gemaakt. Dit zorgde ervoor dat alles inzichtelijk werd voor ons. Karin is laagdrempelig en heeft erg met ons meegedacht. Heeft er wel voor gezorgd dat het onze stijl is gebleven, met creatieve ideeën die een aanvulling zijn op ons interieur.

 5. Judith

  Verkoopstyling:
  Wow!!!!!! Ik ben zooooo onder de indruk! Het was al mooi om het resultaat te zien, maar de foto’s zijn nog veel mooier….wat een verschil zeg met de oude foto’s!!! Jeetje knap gedaan!
  Ik ga ze zeker snel vervangen en ik heb ook goede hoop dat het een enorm verschil zal maken in de verkoop. Ik zal jullie zeker aanbevelen in mijn omgeving.
  Groetjes Judith

 6. Yolanda

  Verbouwing:
  Na enige twijfel hoe we de verbouwing moesten aanpakken, en na veel opzetjes van onszelf kwam uiteindelijk Karin met haar verlossende bouwtekening;-) Onze twijfels waren weg, en we konden eindelijk een start maken. Het resultaat is prachtig geworden.
  Zie het de foto’s op haar site, een woonkamer omgebouwd tot slaapkamer met badkamer ensuite.

 7. Nienke

  Ontwerp en aanleg achtertuin:
  En ook de achtertuin is prachtig geworden! De lampjes zijn ’s avonds erg gezellig, al heel wat uurtjes lekker gezeten.

 8. Jeanette

  Interieurstyling:
  Karin heeft mijn slaapkamer en zijkamer opnieuw ingericht. Waar ik tegenop zag, heeft Karin aangepakt en binnen korte tijd het tot een prachtig resultaat gemaakt. Wat een mooie restyling. Dankzij haar vakkennis, talent voor stylen, aanvullen en invullen van wensen, was het een prettig en resultaatgericht verbouwingsproces.

 9. Vanessa

  Verkoopstyling:
  Karin heeft mijn huis onder handen genomen om de verkoop van het huis te stimuleren. Het was een compleet ander gezicht. Dankje Karin.

 10. Erna

  Verkoopstyling:
  Nadat ons huis eerst een jaar te koop heeft gestaan (was een praktijkruimte) hebben we het uit de verkoop gehaald. Daarna eigenlijk grotendeels gestript, geverfd, nieuw klik pvc, combiketel etc.. Daarna heeft Karin het geweldig ingericht met grotendeels kartonnen meubelen, waarvan de stoelen en banken met hoezen. We moesten de mensen echt zeggen niet erop te gaan zitten, zo echt lijkt het. Iedereen die kwam kijken kon nu goed zien hoe ze het in zouden kunnen gaan richten. Ziet er echt uit als een woonhuis nu, compleet met slaapkamers, lampjes, kussentjes etc. Vanaf dat het op Funda is gezet (heeft Karin trouwens ook de foto’s voor gemaakt) is er grote belangstelling voor geweest, met de open dag een paar dagen daarna 35 kijkers. Het huis is nu verkocht, 6 weken nadat het weer in de verkoop is gebracht. Absoluut ook zeker door de styling van Karin. Bedankt.

 11. Caroline

  Vastgoedstyling advies:
  We hebben er veel aan gehad en toegepast voor de foto’s. Deze week wordt het huis te koop gezet, spannend!
  18-07-2015 te koop 21-09-2015 definitief verkocht

 12. Jacqueline

  Vastgoedstyling advies:
  Bedankt Karin voor de waardevolle tips, we hebben ons best gedaan, nu hopen
  op een goed resultaat!
  Met vriendelijke groeten,
  Jacqueline

 13. Eline

  Vastgoedstyling advies:

  Karin neemt echt de tijd om goede , eenvoudig te realiseren, tips te geven.
  Na haar bezoek stuurde ze ook nog een mail met tips voor de foto’s en voor de bezichtiging.
  Uiteindelijk heb ik mijn huis binnen 3 maanden verkocht! Bedankt Karin!

 14. Jacqueline

  Mede dankzij jouw professionele hulp om ons huis door de ogen van een koper te zien, is de verkoop heel snel gegaan! Je tips en adviezen waren ook eenvoudig te realiseren.

  Bedankt hiervoor Karin, je bent een topper!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *