Aanbod

Zoek hier in het volledige aanbod.

Ambachtsgaarde 68 Den Haag

HELAAS, U BENT WAARSCHIJNLIJK TE LAAT VOOR DEZE WONING!
De woning is verkocht onder voorbehoud van financiering. Dit betekent, dat er nog een kans is dat de woning alsnog terugkomt in de verkoop. Mocht u deze woning op dat moment als eerste willen bekijken reageer dan nu via de website.

VIER KAMER APPARTEMENT MET TWEE BALKONS
In de wijk Vrederust (Dreven en Gaarden) gelegen vier kamer appartement op de tweede etage. Lichte woonkamer, twee balkons, drie slaapkamers en in de onderbouw een gezamenlijke fietsenberging en eigen berging. Gelegen boven.....  Klik hier voor meer informatie

Händelrode 31 Zoetermeer

HAAST GEBODEN!
Afgelopen zaterdag is de verkoop gestart van deze woning. Biedingen naar aanleiding van een bezichtiging verlopen schriftelijk en dienen uiterlijk a.s. vrijdag 3 november om 12.00 uur door de makelaar te zijn ontvangen.

LICHTE EENGEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS, EEN MODERNE BADKAMER EN KEUKEN
Deze woning is in 2013 volledig vernieuwd en verbouwd! Dit is uw kans! Deze lichte en ruime eengezinswoning met grote tuin is direct te betrekken. De woning is gelegen in de groene en kindvriendelijke wijk Buytenw....Klik hier voor meer informatie

Wantsnijdersgaarde 601 Den Haag

VERKOCHT BINNEN 1 WEEK NA START VERKOOP MET EEN OPEN HUIS: 

Top etage appartement ideaal voor starters. In de wijk Vrederust (Dreven en Gaarden) gelegen twee kamer starters appartement op de derde etage. Lichte woonkamer met vrij uitzicht, balkon en extra grote onder berging. In directe omgeving van vernieuwd winkelcentrum De Ambachtsgaarde (maart 2015 opgeleverd), scholen, kinderopvang, openbaar vervoer en in enkele minuten op......    Klik hier voor meer informatie.

Jonkerbos 229 Zoetermeer

VERKOCHT MET 1 MAAND NA START VERKOOP MET EEN OPEN HUIS: Leuk starters of senioren appartement op de 10e etage.

Wonen met een vrij uitzicht? Een verzorgd driekamer appartement met ruime woonkamer, nieuwe badkamer en een eigen berging. Ideaal voor starters en ouderen. Dit appartement is gelegen in de groene woonwijk Meerzicht. In een keurig verzorgd appartementengebouw ‘Jonkerbos’ op de 10e etage. Dichtbij winkelcentrum Meerzicht, het gezondheidscentrum, sportaccomm...          Klik hier voor meer informatie.